Samsungmobil med TV-utgang

D600 vil komme i to ulike utførelser, med og uten EDGE. EDGE-modellen (D600E) kommer i salg i november, mens modellen uten EDGE (D600) har quadband og kommer i salg i oktober.

Vis presentasjoner
Det som skiller denne mobiltelefonen fra andre modeller er først og fremst muligheten for å hente ut ikke bare lyd, men også bilde til en ekstern enhet. Dessuten inneholder telefonen filvisere, som lar deg kjøre dokumenter som Word, Excel, PowerPoint, Text og PDF opp på den lille men sylskarpe mobilskjermen, eller ut på TV eller projektor.

Lyd- og bilde
Mobiltelefonen har kamera med 2 megapiksel oppløsning og fotolys, så vel som MP3-spiller med mulighet for også å kjøre AAC og AAC+. Den støtter streaming audio over Bluetooth, og kan brukes med trådløse stereohøyttalere eller hodetelefoner (ekstrautstyr).

Når telefonen har en utgangspris på ca 4.000 kroner uten abonnement, betyr det at den trolig ikke vil komme i subsidiert utgave til en pris som ikke gjør den særlig mye dyrere enn en ordinær MP3-spiller. Prismessig tar den også opp konkurransen med Sony Ericssons siste multimediemobil, walkmanmobilen W800.

Glidemodell
Designen på D600 er den samme som på D500, som i vår ble kåret til verdens beste GSM-mobil. D600 er imidlertid langt mer avansert, med 81 MB minne og plass til minnekort, i tillegg til at den leveres med TV- /stereokabel.

81 MB minne holder til snaut halvannen time MP3 komprimert til 128 Kbps (nær CD-kvalitet)

TV-spill
Telefonen kobles til TV-ens AV-inngang, hvilket betyr at du overfører et videosignal som vil ta seg bra ut på TV når du viser bilder, men som egner seg mindre for fremvisning av dokumenter som krever høy oppløsning og god kontrast. For spillentusiaster betyr det også at du kan spille Java-spillene i telefonen på storskjerm!

Vi gleder oss stort hver gang det dukker opp ny funksjonalitet i en mobiltelefon, og ønsker Samsung velkommen til Norge med D600 i oktober.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen