Test

Samsung VP-D351

OPPDATERING: Like etter publisernig av denne artikkelen begynte nettbutikkene å trekke modellen fra hyllene. Det er nå blitt erstattet av etterkommeren Samsung VP-D352.

Ny testprosedyre og seks nye videokameraer i budsjettklassen på testbenken. Først ut er Samsung sitt VP-D351. Dette er ikke en modell ny av året, men det skulle ikke ha for mye å si for produktet sin del. Det er lite trolig at det vil være markant forskjell på årets og fjorårets modeller. Og med tanke på at kameraet fortsatt er i salg og faktisk er det billigste kameraet i produktguiden per i dag er det jo særdeles spennende å se hva du får for pengene.

Førsteinntrykket er heller labert, og det ser ut til å prege resten av testen også. Når vi tar ut kameraet fra esken for første gang får vi en følelse av å ta opp en av disse plastikkoppene du får kjøpt på IKEA til 20kr for ti stykk. Med andre ord er det en litt lite robust gjenstand du sitter med i hendene. Faktisk tør jeg påstå at plastikk-koppene fra IKEA nok tåler mer. Det kan selvsagt ha en sammenheng med mengden elektronikk i de forskjellige gjenstandene.

Videre kan vi fortelle om 20x optisk zoom, nattmodus, ”rec search” og sted å putte inn tapen. Stort mer er det ikke å si om VP-D351. Kanskje ikke så rart når vi tar prisen på latterlige 2400kr i betraktning. Det skal legges til at vi selvsagt finner en DV-utgang og kanskje mest imponerende: Mikrofoninngang! Så spørsmålet vi stiller oss etter første møte er om det virkelig er verdt å spare de hundrelappene du gjør på dette kameraet fremfor en litt dyrere modell.

Samsung VP-D351   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen