På toppen av bildet kan du se de tre produkt-bildene som ble funnet i applikasjonen.

Samsung vil slippe ny Galaxy Tab og Wave 3

Lanseringsplanene ble avslørt en uke for tidlig.

En Android-applikasjon avslører tre nye produkter fra Samsung, som vil bli vist fram 1. september: Galaxy Tab 7,7, Wave 3 og Galaxy Note.

Avslørt av egen applikasjon

Samsung har den siste uken hintet om at de vil lansere noe stort den 1. september på IFA-messen i Berlin. I den anledning slapp de en applikasjon på Android Market med informasjon om messen, som skulle bli oppdatert på lanseringsdagen, og avlsøre den store hemmeligheten.

Det gikk imidlertid ikke helt som Samsung hadde planlagt. En av leserne til Thisismynext tok nemlig en titt i den upakkede APK-filen til applikasjonen, og gravde fram tre bilder som viste hva vi hadde i vente.

Hva er Galaxy Note?

Først ut er Galaxy Tab 7,7, som vi naturligvis antar er et nytt Android-nettbrett på 7,7 tommer. Wave 3 blir nok det neste Wave-flaggskipet fra Samsung, som antageligvis vil kjøre nyeste utgave av deres egenproduserte operativsystem Bada.

Det store mysteriet er Galaxy Note. Ingen vet hva det kan være, da ingenting har fått dette navnet fra Samsung tidligere. Kan det være en bærbar datamaskin, altså en notebook? Det kan muligens også bare være et kodenavn for noe helt annet, men hva er det ingen som vet.

Dermed er ikke alle Samsungs hemmeligheter avslørt helt enda, og vi må nok vente til 1. september før vi finner ut hva vi har i vente.

(Kilde: Thisismynext)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen