Samsung var ikke ferdig...

Samsung Digimax i85
Samsung Digimax i85

I den senere tid har Samsung stått for det ene lekre kameraet etter det andre, og nye i85 er intet unntak. Med en tykkelse på bare 20mm og utførelse i børstet aluminium blir det i alle fall ytre sett ikke noen sinke. Samsung har lenge slitt med en mildt sagt middelmådig bildekvalitet (se for eksempel vår test av Samsung NV7 OPS), men i alle fall på papiret ser i85 riktig bra ut. Det kan stille med 8 megapiksler, 5x zoom i et foldeobjektiv som tilsvarer 35-180mm med blender 3.5-4.9 og hele 256 MB innebygget minne. I tillegg kan det bruke SD- og SDHC-kort, og har innebygget MP3-spiller som også kan vise videoklipp. Sistnevnte må konverteres først, med medfølgende programvare.

NV20
NV20
NV20
NV20

Samsungs NV-serie står for noe av det bedre av design i dagens kompaktkameraer. Kameraene i denne serien har en spennende og bunnsolid utførelse, og er bygget som en tanks. Desverre er det ikke alltid det indre står til det ytre, men i følge Samsung har NV20 fått deres nye bildeprosesseringsenhet, noe som muligens lover bra med hensyn til det som tradisjonelt har vært Samsungs svakeste punkt, nemlig bildekvaliteten. Spesielt støy og støybehandling har vært problemet, og forbedringer på dette området kan føre til en dramatisk forbedring. Vi venter i spenning, og i mellomtiden hygger vi oss med å lese at alle de tre nye kameraene i NV-serien får 3x zoom, 6,4 cm skjerm og ansiktsgjenkjenning. Samsungs kritikerroste menysystem er også på plass.

NV8
NV8

Den eneste forskjellen mellom de tre nye kameraene i NV-serien later til å være oppløsningen. Samsung NV20 får 12 megapiksler, NV15 får 10 megapiksler og NV8 får som navnet antyder 8 megapiksler.

Tilgjengelighet og pris i Norge er ennå ukjent.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen