Samsung utfordrer Nano

Førsteinntrykket av den lille Nano-kopien er at det er nettopp en kopi den er. YP-Z5 er riktignok litt tykkere enn Apples Nano, har litt større skjerm, og bedre batterikapasitet, men vi lar oss ikke overbevise.

Skjermen er en lekker 1,8 tommers TFT LCD-skjerm, og er blant de største i klassen. Også batterikapasiteten imponerer, med hele 38 timers avspillingstid. Til sammenlikning har Nano 1,5 tommers skjerm og bare 14 timers batterilevetid.

Som Nano kommer YP-Z5 med enten 2 eller 4 GB lagringskapasitet, og i fargene sort eller sølv.

Trykk, skyv eller gli?
Førsteinntrykket er allikevel ikke overbevisende. Vi sliter nemlig med å navigere I menyene til Samsungs utfordrer. Hvorvidt det er meningen å trykke, la fingrene gli over styreplaten eller vi skal gjøre som på Apples spillere er ikke lett å finne ut.

 

Samsungs representanter bekrefter at det krever noe innlæring for å få frem de riktige valgene, og omsider klarer vi å forflytte oss i menyen.

Samsung YP-Z5 er en Microsoft-basert spiller, og den kommer til norske butikker i mars. Prisen vil ligge på samme nivå som Nano, på rundt 1800 kroner for 2 GB-modellen.

Til tross for at spilleren er noe tykkere enn Nano, tror vi at det lekre utseendet og den svært gode batterikapasiteten vil falle godt i smak hos norske forbrukere.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen