Samsung til kamp mot iPhone

Samsung vil komme iPhone i forkjøpet med M4650 Multi-touch. (Foto: Korean Times)
Samsung vil komme iPhone i forkjøpet med M4650 Multi-touch. (Foto: Korea Times)

Samsung liker tydeligvis ikke tanken på at iPhone også skal lanseres i selskapets hjemland, Korea. Derfor vil Samsung komme iPhone i forkjøpet, og lanserer nå modellen M4650 Multi-touch for det koreanske markedet.

M4650 Multi-touch lanseres nå nettopp for å kapre kunder som kunne tenkes å være interessert i iPhone når den lanseres i landet, skriver Korea Times.

Den nye telefonen til Samsung har en 2,8 tommer stor trykkfølsom skjerm. Til sammenlikning har iPhone en 3,5 tommer stor skjerm.

Skjermen til M4650 Multi-touch har også en innebygget vibrator som gir brukeren respons ved trykking. Samsung har imidlertid innrømmet at tilnavnet Multi-touch ikke gir mening fordi skjermen ikke er i stand til å gjengjenne doble trykk, slik navnet skulle tilsi.

Mobil-TV

M4650 Multi-touch har støtte for mobil-TV via DMB-standarden. M4650 Multi-touch har også innebygget Wi-Fi-støtte.

Telefonen skal kun selges via operatøren LG Telecom og vil koste i underkant av 3000 kroner. Deretter kommer subsidiene fra operatøren.

Telefoner med trykkfølsomme skjermer har foreløpig ikke blitt en like stor hit i Korea som i mange eurpoeiske land. Og en stor del av de som har kjøpt slike telefoner i Korea, har kjøpt LGs Prada-telefon. Denne ble lansert i landet tidligere i år. Da LGs Prada kom i salg i Korea, kostet den rundt 6000 kroner.

(Kilder: Korea Times)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen