Samsung tar en Nokia

Samsungs nye SPH-B3100 er selskapets nye TV-flaggskip for hjemmemarkedet. Det koreanske T-DMB-nettet sliter med TV-sendingene nå om dagen, men det stopper ikke Samsung fra å lansere flere telefoner med støtte for T-DMB-støtte.

Det geniale med B3100 er at du kan vri skjermen ned i horisontalt leie når du skal se fjernsyn eller video. Denne løsningen har tidligere vært presentert på Nokias kommende N92, som også kommer med mobil-TV, men da Nokias egen DVB-H. Vi er fristet til å si at det kun er forskjell i TV-standard som skiller Samsungs nye fra Nokias N92, men det blir igjen en litt annen sak.

For å få best mulig lyd har Samsung lagt inn to høyttalere på hver sin side av skjermen. I tillegg til å gi best mulig lyd i TV-en så vil nok disse også gjøre den innebygde mp3-spilleren enda mer aktuell. Du kan også spille av mp3 mens telefonen er i lukket tilstand.

I tillegg til dette har telefonen et 2 megapikslers kamera, mulighet for å gjøre flere oppgaver samtidig, såkalt multi-tasking samt støtte for å vise word- og excel-filer på telefonen.

B3100 er spesiallaget for den koreanske mobiloperatøren KTF, og kan kun brukes i deres nettverk. Dermed vil vi ikke få se B3100 her til lands. Men om Samsung skulle ha suksess med modellen, er det ikke utenkelig at vi vil få se en lignende modell her til lands om ikke så alt for lenge.

(Kilder: AkihabaraNews, Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen