Kjøp og du skal få: Samsung lokker med to par 3D-briller og 3D-Blu-ray-film

Samsung tar 3D-grep

Om ikke lenge ventes de første TV-ene og Blu-ray-spillerne med 3D-støtte på markedet. For å utnytte disse 3D-egenskapene trenger du et par elektroniske 3D-briller med aktiv lukking, i tillegg til 3D-spesifikt innhold.

De aller fleste 3D-TV-ene vil i utgangspunktet leveres uten disse 3D-brillene, som i løs vekt vil koste et sted mellom 1000 og 1500 kroner her til lands.

Akkurat det kan trolig hindre en del i å investere ekstra kroner i en TV med 3D-støtte, siden du i tillegg til prisen på selve TV-en må punge ut med x antall tusenlapper ekstra for 3D-briller.

Samsung prøver nå å bøte på dette ved å levere to par 3D-briller dersom du kjøper både 3D-TV 3D-Blu-ray-spiller fra selskapet. I tillegg får du også med en kopi av filmen Monsters vs Aliens i 3D-versjon.

Samsung SSG-2100AB
Samsung SSG-2100AB

Brillene har fått modellnavnet SSG-2100AB og drives av ett stykk CR2025-batteri. Ifølge Samsung er brillene kompatible med 3D-senderen i Samsungs egne TV-er.

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

Vårslipp

De første 3D-TV-ene fra Samsung er ventet å komme på markedet i løpet av våren. Allerede i mars kommer de nye LED LCD-modellene med 3D-støtte i 6- og 7-serien i salg, og senere på våren kommer 9-serien samt Samsungs 3D-plasmaer.

Se bilder Samsungs "3D-startpakke" hos Engadget.

(Kilder: Engadget, Reghardware)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen