Samsung støtter norske OL-håp

Det er bare tre uker til vinter-OL går av stabelen i Torino. Den 10. februar samles idrettsstjerner fra hele verden til vinterleker, og Samsung utgir i den sammenheng en eksklusiv OL-versjon av selskapets toppmodell D600E.

D600 (samme mobiltelefon uten EDGE) har rukket å bli kåret til årets mobiltelefon under Mobile Choice Awards, og kom også godt ut i vår test.


For hver mobiltelefon som selges, får Olympiatoppen ti kroner, som i første rekke skal gå til arbeid med å støtte enkeltutøvere og særforbund som støtter norske toppidrettsutøvere.


Følg lekene
Informasjonssystemet WOW (Wireless Olympic Works) er forhåndsinstallert på alle mobiltelefonene, og holder alle som bruker den direkte oppdatert på nyheter, sportslige resultater, medaljeoversikt og andre viktige opplysninger underveis.

Står du på hotellrommet, klar for en tilskuerdag i utforløypa eller på damestafetten, kan du med D600E trådløst få både værvarsel og informasjon om møteplasser direkte på mobilen.

 

- Vi ønsker å tilby noe ekstra sammen med D600E, siden denne telefonen skal brukes av de til sammen 8000 personene som arbeider for å gjøre OL til et fantastisk idrettsarrangement, sier Michael Alström, nordisk produktmarkedssjef for mobiltelefoner i Samsung.

 

Mye for pengene
OL-utgaven av D600E kommer til butikkene seinest samtidig som lekene starter i Italia, og vil bli solgt sammen med en eksklusiv ryggsekk med egen lomme til mobilen og remmer til feste av ski, snøbrett eller annet turutstyr.
 
Prisen vil ifølge informasjonsrådgiver Jakob Skåltveit i Gambit H&K være lik som på den vanlige utgaven av D600E, altså i overkant av 3500 kroner. Dermed er det ikke bare Olympiatoppen som tjener på den eksklusive avtalen, men du får også mer for pengene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen