Samsung slipper rå gamer-bærbar

Samsung slipper rå gamer-bærbar

Samsung Series 7 Gamer har det meste.

Samsung håper på å smelte mange nerdehjerter med denne datamaskinen. Deres nye Samsung Series 7 Gamer har det meste du kan forvente fra en bærbar datamaskin, og kanskje litt til.

Heftige spesifikasjoner

Skjermen er på 17,3 tommer, og har støtte for aktiv 3D-visning. Den har en quad-core Intel Core i7-prosessor, samt et AMD Radeon HD 6970M-skjermkort med 2 GB GDDR5-minne. Den har i tillegg et 8 GB «Express Cache»-system som ifølge Samsung skal tilby «utrolige spillhastigheter».

Maskinen kommer med Windows Home Premium installert, og et par 3D-briller. I tillegg kan den tilby en flokk av tilkoblingsmuligheter: VGA, HDMI, DisplayPort, 3,5 mm-lydinngang, mikrofoninngang, to USB 3.0-innganger og to USB 2.0-innganger.

Ikke bare for gaming

På selve laptopen skal det også finnes en enkel måte å justere ytelsen på, slik at du ikke alltid skal trenge å ha den stående på full guffe. Du kan velge mellom spillmodus for den heftigste ytelsen, balansemodus for hverdagsbruk, bibliotekmodus for stille stunder og grønnmodus for lengst batterilevetid.

Samsung selv sier de har nådd nye høyder med denne bærbare datamaskinen:

– Med Series 7 Gamer har vi levert en bærbar datamaskin som kan konkurrere med stasjonære PC-er. Dette blir maskinen som andre kommer til å prøve å slå, forteller Damian Cusick, sjef for Samsung i Storbritannia, i en pressemelding.

Den bærbare maskinen har blitt sluppet i England for 1499 pund, omtrent 13 500 kroner. Modellnummer, pris og tilgjengelighet i Norge er imidlertid fortsatt ukjent.

(Kilde: Tech Radar)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen