Samsung slipper nytt billigkamera

Se større bilder i produktguiden

Hvis du er ute etter et billig kamera som ungene kan bruke, eller et kamera til å ta med på fest, kan Digimax A402 være et alternativ. Det har en oppløsning på 4 megapiksler, som helt sikkert er nok til denne typen bruk, og kan utmerket brukes til å skrive ut bilder i opp til A5, eller kanskje større.

Kameraet mangler optisk zoom, noe som gjør det mindre fleksibelt, men beina dine egner seg bra som zoom, så det er vanligvis ikke noe stort problem. Samsung har gitt kameraet en brennvidde tilsvarende 31mm, som må regnes som bra vidvinkel på et kompaktkamera. Dessverre mangler kameraet autofokus (og manuell fokus), og har kun fiksfokus. Det vil si at bildet har såpass stor dybdeskarphet, at bildene blir noen lunde skarpe fra en meter til uendelig. Dessverre vil bilder tatt med slike kameraer sjelden bli like skarpe som om du hadde autofokus.

Kameraet har videofunksjon, og kan ta opp video med lyd i opp til 640x480 punkter, men vi kjenenr ikke til hvor mange bilder pr. sekund det klarer i denne oppløsningen

Pris i Norge er ikke kjent, men i USA er kameraet allerede på markedet, og koster ca. $129. En gatepris på under 1000 kroner i Norge må man derfor kunne forvente for et kamera av denne typen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen