Samsung slanker snakketøyet

Samsung lanserte tidligere i år verdens tynneste mobiltelefon med en tykkelse på 6,9 millimeter. I dag fikk vi se resten av Samsungs høstnyheter.

Ultra Edition
Overalt dukker det opp tynne mobiltelefoner. Produsentene har fått øynene opp for at forbrukere ønsker seg slanke, nette mobiltelefonen som passer ned i enhver skjortelomme så vel som enhver liten veske.

I dag viste Samsung frem de tre første modellene i serien ”The Ultra Edition” som ifølge Samsung kombinerer det estetiske med det nyeste innen teknologi.

- Med Ultra Edition skifter vi gir og går inn i en ny era, vi ser slankere mobiltelefoner, nye farger, kamera, musikk og viktigheten av e-post, sier Jørn Ellingsen i Samsung.

Slank trio
I tillegg til verdens tynneste mobiltelefon X820, består Ultra Edition av en foldemobil og en skyvemobil. D830 er ifølge Samsung verdens slankeste foldemobil med sine 9,9 millimeter.

D830 kan skilte med 2 megapikselkamera, en stor, krystallklar skjerm, MP3 spiller og selvsagt den nyeste versjonen av Samsungs brukergrensesnitt.

Skyvemobilen D900 har en tykkelse på 12,9 millimeter, og er ifølge Samsung den tynneste i sitt slag. Under panseret finner vi et 3,2 megapikselkamera med autofokus og en ny og bedre versjon av Samsungs MP3-spiller. Dermed kan du høre på musikk mens du for eksempel skriver tekstmeldinger, noe du ikke har kunnet gjøre tidligere.

Fargerikt
Alle de tre Ultra-telefonene kommer i forskjellige fargekombinasjoner. Vi stusser litt over at telefonene kan komme i så mange forskjellige svartfarger (vi nevner Black, Modern Black, Absolute Black og Soft Black), men gleder oss over at vi også kan velge i farger som rød, blå, rosa, hvit og sølv.

De tre slanke mobiltelefonene kommer til norske butikkhyller i løpet av september. Vi kommer tilbake med tester av de tre modellene så snart de er oss i hende.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen