Samsung satser på sommer-TV

Sommeren er ikke den tiden da det er flest familier som samler seg rundt TV-apparatet. Det er en grunn til at de fleste kanaler sender repriser fra gamle show, og at TV2 satser år etter år på klassikeren "Pacific Blue". Samsung håper likevel at de kan samle flere seere om skjermen når sola steker som verst.

Satser på sommer
Selskapet melder i dag at de lanserer en ny TV og hjemmekinoanlegg i det de selv omtaler som "sommerfriskt design". Ikke overraskende er det hvitt som går igjen hos Samsung, og de håper å gi deg et utstyr for en komplett medieopplevelse.

- Verken vår nye hvite TV eller hjemmekino er like uskyldige som de kanskje ser ut ved første øyekast. I dag er bruksområdet til hjemmekinoanlegg ikke begrenset til å kun gi gode lydopplevelser til film. De kan også brukes som musikkspillere for både CD-er og mp3-spillere, sier Martin Eriksson, Samsungs nordiske produktmarkedssjef for hjemmekino, ifølge pressemelding


Samsung håper du vil se på TV i sommer.

Oppskalerer dine filmer
I tillegg til LCD-TV på 40-tommer i dette lysende designet kommer også Samsung med et hjemmekinoannlegg med DVD, to høytalere og subwoofer pluss en enkeltstående DVD-spiller. DVD-spilleren F1080 kan oppskalere dine filmer til hele 1080p lover Samsung, og den takler også andre filformater ved siden av DVD. Hjemmekinoanlegget A100WT oppskalerer også dine filmer og har både USB og HDMI-inngang om du ønsker å koble inn andre eksterne enheter.

Samsung sin nye 40 tommer TV har veiledende pris på 11.000 kroner. Hjemmekinoanlegget vil koste 3990, mens DVD-spilleren kommer på 1090.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen