Samsung ruger på verdens tynneste mobil

(Bilde: Engadget Mobile)
(Bilde: Engadget Mobile)

Samsung har det siste året lagt mye arbeid ned i å lage så tynne mobiltelefoner som mulig. De aller tynneste mobilene har havnet i selskapets Ultra Edition-serie, og nå ser det ut til at Ultra-familien har fått enda et medlem.

Flere nettsteder kan nå vise frem det de mener er en ny modell i Ultra Edition-serien. Og tykkelsen? Bare 5,9 millimeter. Det betyr at Samsung igjen har laget verdens tynneste mobiltelefon.

Til sammenlikning er Samsungs hittil tynneste telefon, X820, 6,9 millimeter tykk. Denne kan du lese mer om i vår test av telefonen.

3,2 megapiksler
Den 5,9 millimeter tykke telefonen, som heter Ultra Edition 5,9, skal i følge Engadget Mobile være en trebånds GSM-telefon. Modellen skal også ha et 3,2 megapikslers kamera og støtte for blåtann. Telefonen skal i tillegg ha 80 MB internminne.

Det samme nettstedet hevder at den nye telefonen vil finne veien til Europa i løpet av mars. Om ryktene stemmer, vil Samsung sannsynligvis presentere Ultra Edition 5,9 offisielt under årets 3GSM-messe i Barcelona, som går av stabelen 12. februar.

For tynn?
Ettersom mobiltelefonene blir tynnere og tynnere, er materialvalg desto viktigere for at telefonene ikke skal gå i stykker. I september i fjor ble det lagt ut en videosnutt på internett som viste en kvinne som enkelt knakk et eksemplar av Samsungs X820 i to.

Samsung benektet naturligvis at det var så enkelt å knekke et eksemplar av X820, og hevdet telefonen var ødelagt på forhånd. Du kan lese mer om den knekte Samsung-telefonen i saken "Kan saksøkes for mobil-herping".

(Kilder: Engadget Mobile, Punto Cellulare)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen