Samsung raser mot mobilknekk

Verdens – ja i alle fall Samsungs – tynneste mobiltelefon X820 er bare 6,9 millimeter tykk. Flere har nok lurt på om ikke X820 er for tynn, og om den vil tåle at du glemmer den i baklomma og setter deg ned.

Videoen som nå spres på Internett kan tyde på at X820 ikke tåler den formen forbelastning. Samsung går nå sterkt ut mot skapere av videofilmen.

- Vi kommer til å vurdere rettslige tiltak etter at vi har funnet ut hvem som har laget og spredt videofilmen, sier en talsmann for Samsung til nyhetsbyrået AFP.

For lett
På videoen knekker en smilende kvinne Samsungs tynneste mobiltelefon i to. Tittelen på den 21 sekunder lange filmsnutten er ”Samsung handset, easy to break at one try”.

Samsung hevder at X820 ikke er så lett å knekke som det ser ut på videoen. De mener ifølge Mobil.se også at telefonen allerede må ha vært skadd før filmen ble spilt inn, ettersom den er så enkel å knekke.

Vi har ikke sett videoklippet, men kan legge til at vårt eksemplar av X820 både har blitt bøyd, tøyd og sittet på uten å knekke.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen