Samsung og Dreamworks i 3D-samarbeid

Vi har tidligere sett tilfeller hvor elektronikkprodusenter og filmselskaper inngår samarbeidsavtaler som går ut på at man må kjøpe A for å få B. Det mest kjente eksempelet hittil er Avatar som ble gjort tilgjengelig på 3D-Blu-ray hvis man kjøpte 3D-produkter fra Panasonic. Nå kommer også Samsung og Dreamworks på banen.

På CES 2011 annonserte de to gigantene et samarbeid som går ut på at hvis man kjøper en 3D-TV fra Samsung, vil man få eksklusiv tilgang til to av Dreamworks Animations nye 3D-titler på Blu-ray – inkludert den nye animasjonsfilmen Megahjerne. Dette innebærer at man må kjøpe en ny TV fra Samsung for å få tilgang til disse filmene i 3D.

De to selskapene planlegger visstnok i tillegg å samarbeide om forskning og utvikling på flere felter fremover, men uten at det blir presisert nøyaktig hva dette dreier seg om – annet enn at det mest sannsynlig vil handle om videreutvikling av 3D-teknologien.

Samsung og Dreamworks håper med dette å kunne tilby forbrukerne det seneste og beste innen denne type teknologi, og satser på at det nye samarbeidet vil bære frukter.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Det sør-koreanske selskapet Samsung er en av verdens ledende produsenter innen hjemmeelektronikk med produkter blant annet innen mobiltelefoni, skjermer og Blu-ray-spillere, mens Dreamworks er et anerkjent amerikansk filmproduksjonsselskap med titler som Shrek-filmene og Dragetreneren på kappen.

(Kilder: Engadget, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen