Samsung med to nye mobiler

Med to nye mobiler, lover Samsung en følelse av eksklusivitet.

Les mer:
- Lekker men nesten ubrukelig; Test av Samsung U700
- Samsung lanserer sexy mobil
- Se de tøffeste CES-mobilene

Stilrene L170

L170 er blank med stilrene sølvdetaljer, og har dessverre trykkfølsomme knapper som vi også finner på eksempelvis U700. Knappene på U700 falt ikke i smak hos oss, bare les testen her. Mobilen vibrerer svakt når du kommer borti disse, såkalt haptisk respons, men det hjelper lite om berøringen er utilsiktet.

Dette er en trippelbåndsmobil med UMTS og Edge, utstyrt med kamera for videotelefoni. I tillegg har den et kamera som kan ta bilder på maksimum to megapiksler. Mobilen har støtte for FM-radio og stereolyd over Bluetooth, og støtter dataoverføring med USB 2.0. Videre har den bare et innebygd minne på 45 megabyte, men den støtter micro-SD-kort.

Mobilen måler 10,2 x 4,6 x 1,0 centimeter, og prisen ligger på rundt 2650 kroner inklusive moms, men kommer ikke i butikk før i april.

Klassikeren
Foldemobilen J400 likner Samsungs tidligere foldemobiler som har vært fremragende salgssuksesser. Denne slanke foldemobilen har i likhet med sine forgjengere en stor innvendig skjerm på to tommer, og en mindre informasjonsskjerm på én tomme på utsiden. Den har også store, flate taster i metall.

Dessverre later det ikke til at de har oppfrisket mobilen innvendig. Raskeste netthastighet er Edge. Det er skrale åtte megabyte med lagringsplass, skjønt mobilen heldigvis støtter micro-SD-kort.  Kameraet kan ta bilder på maksimum 1,3 megapiksler.

Mobilen måler 9,9 x 4,9 x 1,6 centimeter og veier 99,5 gram. Prisen i butikk vil være omtrent 1950 kroner inklusive moms, og mobilen kommer til å være i butikk først i mars.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen