Samsung med rimelig Android-trio

Samsung med rimelig Android-trio

Tidligere i uken lekket det ut bilder som viser fire kommende modeller fra Samsung. Nå bekrefter Samsung ifølge mobil.se at tre av telefonene kommer hit.

Modellene heter Ace, Mini og Gio. En fjerde modell, Fit, kommer ikke til Norden.

Venter med Galaxy-oppfølger
Modellene plasserer seg i budsjettklassen og i mellomsjiktet. En mer avansert oppfølger til Galaxy S vil ikke bli vist før under Mobile World Congress i Barcelona i februar.

Den høyest spesifiserte modellen av de tre som nå er vist heter Ace. Den har en skjerm på 3,5 tommer (samme størrelse som iPhone) med oppløsning på 320 x 480 punkter. Vi tar vel ikke for hardt i om vi sier at den dermed plasserer seg i en kategori hvor det allerede finnes en rekke modeller å konkurrere med. Aces sterkeste kort i så måte er at den har 5 megapiksler kamera, Swype for teksting med fingerstrøk, samt Android 2.2.

Gio og Mini har 3 megapiksler kamera. Gio har autofokus, noe som mangler på Mini. 

Ellers har Gio 3,2 tommer skjerm med samme oppløsning som Ace, mens Mini har 3,14 tommer skjerm med oppløsning på 240x320 punkter.

Office
Alle modellene støtter Exchange ActiveSync, men på Mini er det kun mulig å lese dokumenter i Office-applikasjonen som følger med. Med Gio og Ace også kan redigere slike dokumenter.

Modellene kommer med operativsystemet Android 2.2. Om det vil bli anledning til å oppdatere til versjon 2.3 er ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen