Samsung med originale funksjoner

Samsung med originale funksjoner

Samsungs nye modeller i70 og i7 skal også fungere som en portable mediaspillere. Her har du 450 MB internminne og støtte for musikkavspilling og streaming av musikk. Det er også nettleser for WAP og MMS, samt videopptak i MPEG-4-kvalitet.

Forskjellen mellom de to er at at designet er litt annereldes, og at i7 kommer med en tre tommers vridbar skjerm. i70 har også tre tommers LCD, men den holder seg i ro. Begge kameraene har ellers 3 x optisk zoom og 7 magapikslers oppløsning.

Budsjett-modeller
Samsung kommer også med noen enklere og rimeligere kameraer. L700 har syv megapiksler og 3 x zoom og en 2,5 tommers LCD-skjerm med god oppløsning. Modellen har også digital bildestabilisator og vil koste rundt 1800 kroner.

S630 og S730 vil også blir rimelige, prisen i USA er oppgitt til 180 og 200 dollar, altså litt over 1000 kroner. Dette er enkle kameraer med 2,5 tommers LCD og henholdsvis 6 og 7 megapikslers oppløsning.

Flere funksjoner

Samsung L73 kommer med 7 megapikslers oppløsning og 3 x optisk zoom. Menyene skal være som man kjenner dem fra NV-serien. Av funksjoner kan det by på Wiseshot, som tar ett bilde med og ett uten blits rett etter hverandre, ansiktsgjenkjenning og Motion Timer. Det skal være en funksjon som venter til motivet står i ro før den tar bildet.

Samsung L74 kommer med 28 med mer vidvinkel og 3,6 ganger zoom. Også her får du 7 magapiksler, bildestabilisator og ansiktsgjenkjenning, men du får også en 3 tommers berøringsfølsom LCD-skjerm og 450 MB internminne.

Mer zoom

Litt flere funksjoner får du med Samsung S850, som har 8 megapiksler, 5 x optisk zoom, bildestabilisator og ansiktsprioritert autofokus. Her får du også manuell eksponering.

Samsung S1050 kommer også med 5x optisk zoom og en del tilsvarende funksjoner. Her får du imidlertid 3 tommers LCD og 10 megapiksler.

Ettfølgeren til det testvinnende kameraet NV10 kommer også denne våren. Det er NV11, som har det unike menysystemet forgjengeren ble så populær for. Det kan ellers by på 10 megapikslers oppløsning, 5 x optisk zoom, bildetabilisator, ansiktsgjenkjenning og en 2,7 tommers LCD.

Her kan du lese mer om vårens nye produkter:

Årets fotonyheter

Budsjett og helproft fra Canon
Syv nye Coolpix fra Nikon
Olympus med zoom og makro
Zoom og vidvinkel fra Panasonic
Samsung med originale funksjoner
Høy ISO med Pentax
Fire rimelige fra Sony
Tre slanke fra Casio
Nye kompakter fra Kodak
Fujifilm med SD-minne

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen