Samsung med oppdateringer

Nøyaktig hva de nye oppdateringene inneholder er det ikke kommet melding om, men vi konstaterer at vi nå har fått norsk tastatur på Samsung Wave. Det betyr at du ikke lenger trenger å lete etter tegnene æ, ø og å, men finner dem som egne taster i qwerty-oppsettet.

Men vel så etterlengtet er nok oppdateringen til Jet, om vi skal tolke tilbakemeldingene i vårt forum. Her har enkelte gått langt i sin kritikk av Samsung. Denne oppdateringen skal blant annet gi noen nye Widgets, og noen nye innstillingsmuligheter.

Guide
For å installere oppdateringene på din mobiltelefon går du til Samsungs hjemmesider og følger guiden som er lagt ut. Blant annet kreves det at du har en ny versjon av Samsung PC Studio om du vil oppdatere Jet. Dette er ikke den samme versjonen som du bruker for å koble Wave eller Galaxy S til PC-en.

Om du oppdager nye sider ved din mobil etter oppdateringen, så fortell oss gjerne om det. En av våre lesere har allerede skrevet om sine opplevelser med ”nye” Jet, men vi hører gjerne fra flere av dere.
Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen