Samsung med N95-killer?

(Foto: Mobil.cz)
(Foto: Mobil.cz)

Uken før Mobile World Congress braker løs i Barcelona er høytid for rykter om kommende modeller. Tsjekkiske Mobil.cz er første side ut og hevder å sitte på informasjon om at Samsung planlegger å lansere en N95-kopi på årets messe.

Super-3G og GPS

Telefonen, som skal gå under navnet G810, har nesten nøyaktig de samme spesifikasjonene som Nokias flaggskip: Fem megapikslers kamera, super-3G, GPS, Wi-Fi og Symbian S60. Hadde det ikke stått Samsung på bildene av ryktemodellen, ville en fort kunne tro at dette var en litt for tidlig aprilspøk.

Men det mener Mobil.cz at det ikke er. For tatt i betraktning salgstallene til N95 er det i seg selv grunn nok til å kopiere oppskriften, og Samsung taper fortsatt til Nokia når det kommer til teknologispekkede mobilmonstre. Det som derimot er litt interessant er at N95 ble lansert for snart 1,5 år siden og det har da tatt konkurrerende mobilmerker over et år på å ta igjen forspranget til den finske giganten.

Samsungs nye flaggskip skal ifølge Mobil.cz ellers by på en 2,6 tommers, skjerm, utgang for 3,5 mm minijack og ha plass til minnekort av typen microSD. I tillegg kommer 150 MB internminne, FM-radio og blåtann 2.0.

Billigere

Selv om Samsung enda ikke har kommentert eller bekreftet ryktene, hevder Mobil.cz at de sitter på utsalgsprisen på G810. Denne skal være 15 000 tsjekkiske Korun eller vel 4500 norske kroner.

(Kilder: Mobil.cz, Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen