Samsung med MP3-mobil i juni

Z300 har plass for eksternt minnekort, noe som skal gjøre den mer attraktiv for alle som er interessert i å ha MP3-spilleren integrert i mobiltelefonen. – Den som liker musikk, trenger aldri inngå kompromisser med Z300. Som boomboks i lomma er den alltid klar til å skape den rette stemningen, sier Michael Alström, som er produktmarkedssjef for Samsungs mobiltelefoner i Norden.

Digital forsterker
Musikkspilleren har en digital forsterker som gir bedre lyd, og mobiltelefonen har støtte for MP3, AAC og AAC+. Opplevelsen skal forsterkes av bevegelige bildemønster på begge bildeskjermene. Den to tommer store skjermen kan også brukes til musikkvideo. Z300 har en direkteknapp for MP3-spilleren.

Z300 er utstyrt med en ekstern kortplass for ekstra minne, TransFlash. Det betyr mer musikk i lomma. Dessuten gir minnekortene enda en mulighet for å overføre musikk, for eksempel mellom PC-en og telefonen.

- Z300 har markert myke linjer rundt hjørnene. Over høyttalerne er kortsiden nærmest hvelvet. Matt sølv dominerer sammen med det blanke svarte med innslag av polerte sølvdetaljer, skriver Samsung i en pressemelding.

Nye direktetaster
Telefonen har tre nye utvendige taster: én for snarveier, én for videotelefoni og én direktetast til MP3-spilleren. Foldet ut har Z300 en stor og tydelig TFT-skjerm med støtte for 262 000 farger. Sammenfoldet vises den utvendige OLED-skjermen med tid og dato, som ogsÃ¥ fungerer som søker ved selvportrett. Z300 er en foldemobil med to kameraer, et megapikselkamera med fotolampe og et VGA-kamera til videosamtaler.

3G-mobil
Z300 er også en trippelbåndmobil med brede kommunikasjonsmuligheter – bluetooth, USB, SyncML og e-postklient. Z300 er en av de aller minste 3G-mobilene på markedet, og med den store, tydelige totommers TFT-fargeskjermen og innebygde høyttalere gir Z300 optimale muligheter for musikkavspilling, videosamtaler, nedlasting og sending av videoklipp og rask dataoppkobling.

Butikkprisen ligger rundt 3650 kroner, og Z300 skal komme i handelen i juni.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen