Samsung med lekker Windowsmobil

Blant lekkasjene som nå florerer på nett, er et bilde av det som etter alle solemerker er Samsungs nye Windowsmobil, i900.

Telefonen er nesten like høy og vid som en iPhone, mens den er 1,4 millimeter tykkere. I likhet med iPhone domineres telefonen av en stor trykkfølsom skjerm.

Men i900 vil ha 3G, i tillegg til et kamera med en oppløsning på hele 5 megapiksler. I følge ryktene skal den også ha innbygget GPS, men faktaboksen som er avfotografert ved siden av telefonen sier ikke noe om dette.

Det er heller ikke kommet noen informasjon om brukergrensesnittet. I den senere tid har flere produsenter utviklet egne grensesnitt for Windows Mobile.

Men i900 er åpenbart ikke det eneste nye produktet Samsung har på trappene.

Series 60
Hele seks modeller er lekket ut, og blant disse er også L870, en mobiltelefon med Series 60-grensesnittet som Nokia har utviklet for operativsystemet Symbian. Denne har 3G, FM-radio og 3 megapiksler kamera. Telefonen er en skyvemodell med målene 102x50x13,5 mm.


Her er L870 og M620

En ny modell i Ultra-serien kommer også. Den heter U800, har deksler i metall og 3,2 megapiksler kamera. Samsungs anorektiske U-serie består av telefoner som er tynnere enn 1 cm. I dette tilfellet kommer U800 akkurat innenfor grensen med sine mål på 111x46x9,8mm.

De øvrige tre nykommerne er alle såkalte budsjettmobiler. M620 har VGA-kamera, FM-radio og TFT-skjerm. B510 har CSTN-skjerm og FM-radio, men vi kan ikke se at den har USB-tilkobling.

Den aller enkleste av nykommerne heter B300. Den har FM.-radio, men er ellers strippet for det meste. Denne modellen var også en av tre billigmodeller Samsung sendte ut pressemelding om tidligere denne uken. De øvrige, M310 og B100, bidrar til at Samsung nå har i alt 8 nye modeller på trappene. 


Slanke U800, flankert av B510 (venstre) og B300.

Kilder: GSM Helpdesk og Mobile Cowboys

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen