Samsung med kompakte videokameraer

Pressemelding 7. juni 2005

Nyutviklet funksjon for billedforbedring gir bedre kvalitet enn noen sinne:

Samsung med nye kompakte widescreen-videokameraer

Sommerens nye videokameraer fra Samsung blir noen av markedets mest kompakte. På tross av størrelsen er det gjort plass til fire minnekort og mulighet til å filme i widescreen-formatet 16:9. – Det har aldri vært enklere å filme enn nå. De nye videokameraene er kompakte, lette og fulle av finesser, sier Stefan Sundin, produktmarkedssjef for Samsungs videokameraer i Norden.

Før sommerferien vil Samsung tilby hele fem nye videokameraer på det norske markedet.
– Stadig flere skaffer seg nå widescreen-TV’er. Nå får man den rette hjemmekinofølelsen ved selv å kunne filme i standardformatet 16:9, sier Sundin. – Uavhengig av om man vil gjøre det enklere for seg selv, eller om man vil jobbe mer kreativt med digitale effekter, så har det aldri vært lettere å jobbe med digital video enn i dag. Denne lanseringe bidrar klart til dette.

Ny krets for billedforbedring
Den nye serien videokameraer er forbedret med Samsungs nye krets for billedforbedring, Samsung Core Image Optimizer. Det gir sterk forbedret kvalitet på filmen gjennom funksjoner for bedre kontrast, fargetoner og nyanser i hvitt. Man får også mindre støy og økt detaljrikdom, sier Sundin.

Det nye MPEG4-formatet gir bedre oppløsning med 720 x 676 piksler og hele 25 bilder per sekund. Selv stillbilder blir langt bedre med en kvalitet på 800 x 600 piksler. Samtlige nye modeller kan filme i widescreen og har en CCD på 800 000 piksler, 2,5 tommers fargeskjerm samt innebygget billedstabilisator for best resultat.

Et av markedets minste
Flaggskipet blant de nye modellene, VP-D454, er et av markedets minste og mest kompakte. Kameraet filmer i widescreen og har 16 megabyte innebygget flashminne. Det er lagt vekt på enkel overføring av film til PC’en gjennom USB 2.0 eller via DV-utgangen. Videre har kameraet 10 ganger optisk zoom og 900 ganger digital zoom. Minnekortplassene støtter lagringskort av typen MemoryStick, MemoryStick PRO, MMC og SD. Inngangsmodellen i serien, VP-D451, har også DV-utgang. Modellen VP-D453 har i tillegg USB 2.0 og fotolampe.

I det prisområdet hvor VP-D350-serien utmerker seg, skiller VP-D352 seg ut med DV-utgang, støtte for USB 2.0 og streaming, noe som gjøre det mulig å benytte enheten som web-kamera. Denne modellen har 20 ganger optisk zoom.

De nye videokameraene fra Samsung finns i butikken fra og med juni.
Priser: VP-D454: 4190-, VP-D453: 3890-, VP-D451: 3690-, VP-D352: 3490-, VP-D351: 3290-.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen