Samsung med fjærpenn

Frem til nå har vi stort sett bare kunnet endre på fargen og størrelsen på sifrene når vi slår inn telefonnumre på vår Samsung-mobil. Kjekt for svaksynte og de som går lei av å ha de samme fargene hele tiden, men fortsatt ganske kjedelig.

Nå har Samsung bestemt seg for å gi oss flere valgmuligheter. Nå kan du skrive inn telefonnumre med fjærpenn, eller henge dem opp på post-it lapper.

Samsungs lille fjærpenn og post-it lapper får vi se på flere av de nye modellene Samsung har lansert på CeBIT. De første modellene med det nye Flash-tilbehøret kommer i norske butikker allerede i løpet av neste måned.

Fjærpenn
Den lille mobiltelefonen S4300 er kun for det
koreanske markedet, men fjærpenn-tallene får
vi også!

Lekende lett SMS
Tallinntasting er ikke det eneste Samsung har gjort oppgraderinger på. Har du har en mobiltelefon fra Samsung, eller har fulgt med på våre tester Samsung-modeller, har du sikkert fått med seg at å sende SMS med forskjellige Samsung-modeller kan være nokså krevende.

Det er ikke spesielt vanskelig i seg selv, men er du vant til stor bokstav etter punktum, automatisk bruk av T9 og at mobiltelefonen lærer seg hvilke ord du bruker ofte, kan frustrasjonen melde seg.

På CeBIT viser Samsung fram en rekke nye modeller, og etter å ha trykket på de fleste av dem, kan det se ut til at det endelig blir lettere å skrive SMS med Samsungs mobiltelefoner. Vi får for eksempel automatisk stor bokstav etter punktum!

Det nytter tydeligvis å si fra...

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen