Samsung med bedriftsbærbare

Samsung går nå inn i bedriftsmarkedet med en ny bærbare PC (P580) som i følge en pressemelding skal ha svært lavt støynivå, og skal i følge Samsung være den første bærbare maskinen for bedriftsmarkedet som er TCO-sertifisert, noe som blant annet skal innebære lave nivåer av elektriske og magnetiske felt, og god ergonomi.

Dette skal være første gangen i Norge at Samsung retter sine bærbare maskiner mot bedriftsmarkedet, men internasjonalt har Samsung lenge vært en aktør i dette markedet.

Maskinen er utstyrt med et nytt vibrasjonshemmende materiale som beskytter harddisken, og samtidig reduserer støy.

P580 har 15,6 tommer skjerm med bakbelyst LED-teknologi. Den har Intel Core i3/i5 og HM55 brikkesett. Kundene skal kunne velge mellom Intels integrerte grafikkort, eller Nvidias eksterne GF GT 330M.

Videre har maskinen fire USB-porter, HDMI, 3-i-1-port samt en serieport for tilkopling av spesielle apparater. P580 kan dessuten koples til en dockingstasjon, som er utviklet for å klare fem generasjoner av P-serien.

P580 har både Windows XP og Windows 7 forhåndsinstallert. Maskinen leveres med tre års garanti.

Fire Samsung-maskiner kommer i juli

I tillegg til P580, kommer Samsung kommer også til å tilby P480 i P-serien, en modell som har samme ytelse som P580, men med en 14 tommer skjerm. Videre lanseres P530 og P430, modeller med lavere spesifikasjoner. Alle maskinene i P-serien skal være tilgjengelig i juli. Priser en ennå ikke bestemt.

(Kilde: Samsung)

Kommentarer (11)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen