Samsung med 2GB MMCmicro

Bare tre måneder etter at Samsung lanserte sitt 1GB MMCmicro minnekort, dobler de lagringskapasiteten og lanserer et minnekort av samme type med 2GB lagringsplass.

I tillegg til enorm lagringsplass, skal kortene ha en lese- og skrivehastighet på rundt 7 MB i sekundet, noe som er mer enn 3,5 ganger så høyt som andre minnekort, skriver selskapet i en pressemelding.

De nye kortene vil ifølge Samsung kunne romme inntil 12 timer med mobilvideo, og vil være raskt nok til å laste ned tre timer av samme sjanger på under to minutter.

Smått
Til tross for stor lagringskapasitet er ikke selve minnekortet særtlig stort. De 12x14 millimeter store kortene er bare 1,1 millimeter tykke, og vekten er så liten at Samsung ikke engang bryr seg om å oppgi den.

Det siste som er verdt å nevne er at det nye minnekortet har såkalt dual voltage (både 1.8 volt og 3.3 volt) og dermed kan brukes i en rekke mobiltelefoner og andre apparater med støtte for MMCmicro.

Ifølge pressemeldingen vil 1GB-versjonen av kortet bli tilgjengelig i løpet av 2006, men når 2GB kortet kommer til butikkene, har Samsung enda ikke oppgitt.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen