Samsung lanserer verdensnyheten N350

Stadig flere bærbare får innebygget mobilt bredbånd. Det gjør at du alltid er på internett, og slipper å fikle med alskens dingser og dongler. Nå lanserer Samsung en ny maskin som skal gjøre jobben enda bedre – N350.

Dette blir den første bærbare maskinen som både støtter fjerdegenerasjons (LTE) og tredjegenerasjons (HSPA) mobilnett. Det betyr at du kan koble deg til nettet og laste ned data i teoretiske hastigheter på henholdsvis 100 Mbps og 21 Mbps.

Maskinen skifter automatisk mellom de to nettene etter behov. Dermed får du alltid høyeste hastighet i byen, og mister ikke dekningen når du beveger deg ut i grisgrendte strøk uten 4G.

N350 er en liten netbook med 10-tommers skjerm. Maskinen drives av en Atom N445-prosessor, har 1 GB RAM og en harddisk på 250 GB. Samsung har utstyrt maskinen med en minnekortleser, kamera, triple USB-porter og Wi-Fi. Maskinen kjører Windows 7.

Usikker lanseringsdato
Det er uklart når N350 kommer i salg. Samsung sier at det ikke er lønnsomt å produsere 4G-maskiner til full pris, og at mobiloperatørene må hjelpe til med subsidier. De skal være i forhandlinger med flere mobiloperatører nå, men har verken avslørt noen navn eller land.

Foreløpig er det kun Netcom som tilbyr 4G i Norge.

Nedenfor kan du se en video av maskinen.

(Kilder: Engadget, Nexus 404)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen