Samsung lanserer sexy mobil

Først nå, mot slutten av den internasjonale elektronikkmessa, velger Samsung å lansere sin nye, europaklare mobil F490.  Dette later til å være en utrolig stilren mobil med trykkfølsom skjerm, HSDPA og et kamera som kan ta bilder på opptil fem megapiksler.

Les mer:
- Iphone-dødare vant designpris
- Se de tøffeste CES-mobilene
- Neste års populære mobiler

Mobilen har det prisbelønte Croix-brukergrensesnittet som skal by på enkel navigering med stilrene ikoner. F700 som vi har skrevet om tidligere, har samme deilige spesifikasjoner, men F490 er uten qwerty-tastatur. F490 har et overkommelig mål på 115 x 53.5 x 11.8 millimeter, riktignok en god del større enn Armani-mobilen.

Nesten hele arealet fylles av en 3,2 tommers trykkfølsom skjerm i oppløsningen 240 x 432 piksler, denne skal også ha pseudo-haptisk respons, skriver Intomobile. Dette vil si at den vibrerer der du trykker. 130 megabyte innebygdlagring, men støtter minnekort. 3,5 millimeter jack-utgang gjør at du kan bruke den til å spille av musikk.

Europaklar
"Iphone-killeren" kan altså surfe på GSM/Edge på tre bånd og støtter i tillegg europeiske frekvenser på UMTS og HSDPA.

Nettsteder skriver om at mobilen kommer ut i Europa allerede i februar, og vil da ligge på en ganske stiv pris, over 4.200 kroner uten skatter og subsidier. Dato for norgeslansering og pris, vil vi komme tilbake til så snart vi har fått svar på dette.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen