Samsung lanserer raske spillskjermer


Responstiden på flatskjermer kryper stadig nedover. Med sitt siste produkt håper nok Samsung at enda fler vil vrake CRT-skjermen til fordel for en rask LCD-skjerm. Utviklingen har gått raskt. For et halvt års tid siden var åtte millisekunder regnet som en rask skjerm.

I sannhetens tjenste finnes det vel likevel andre skjermer som kan tilby tilsvarende responstid. Blant annet har Viewsonic en slik skjerm.

Skjermen byr på både analog og digital tilkobling. Målgruppen denne gang er ikke uventet hjemmebrukerne som setter krav til raske skjermer.

Samsung har også utstyrt skjermen med en spesiell brikke i skjermen. Denne brikken gir nye muligheter til å justere fargene, gråtonene og temperaturen i forhold til tidligere.

Aktuelle modeller er SyncMaster 930 BF med 19 tommer og 17-tommeren SyncMaster 730 BF. Begge har en oppløsning på 1280x1024, responstid på 4 millisekunder og innsynsvinkel på 160 grader. SyncMaster 930 BF har en lysstyrke på 270 cd/m², en kontrastrate på 700:1 og en cirkapris på 3690 kroner. SyncMaster 730 BF har en lysstyrke 300 cd/m², en kontrastrate på 600:1 og en cirkapris på 2790. Skjermene er ventet på markedet i løpet av juli.

(Kilde: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen