Samsung lanserer fotoskrivere

Se større bilder i produktguiden

Samsung lanserte i går to fotoskrivere, og kaster seg med det inn i fotoskriveramarkedet. Modellene de har lansert retter seg mot de som ønsker direkteutskrift fra kameratelefon eller vanlig digitalkamera, og benytter sublimeringsteknologi. Det er med andre ord konkurrenter til Canons Celphy-modeller.

Samsung hevder at skriverne skal kunne skrive ut et bilde på 10 x 15cm i løpet av 60 sekunder. Dette er marginalt raskere enn Canons 60 sekunder.

Det er to modeller som kommer på markedet nå. Forskjellen er at SPP-2040 har en to tommers LCD-skjerm som du kan bruke til å rotere og beskjære bildene før utskrift.

Utover dette er det lite informasjon å hente fra pressemeldingen Samsung har sendt ut. Den inneholder noen feil og noen innholdsløse fraser, og det er ikke oppgitt nærmere spesifikasjoner. Vi vet derfor ikke om det går an å koble skriveren til en PC, vi kjenner ikke oppløsningen på den, vi vet ikke om den har kortlesere for minnekort, vi vet ikke om den kan gå på batteri, og vi vet ikke hvor stor eller tung den er.

Det vi vet er at det går an å få blåtann-tilkobling som ekstrautstyr med en veiledende pris på 495,- kroner, og at skriverne i seg selv har veiledende pris på henholdsvis 1495, - og 1995,-. Vi får håpe Samsung kommer med mer informasjon etter hvert.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen