Samsung lanserer 4 nye Ultra-mobiler

Samsung lanserer 4 nye Ultra-mobiler

Ryktene om Samsungs nye anorektikere slo til, og Samsung viser i dag for første gang frem hele den nye Ultra-rekken.

De nye telefonene betegnes som Ultra Slim og Ultra Stylish – eller ultraslanke og ultrastilige. I stedet for bokstavbetegnelser som X og D, har alle nykommerne fått U i navnet. Alle telefonene har også et Ultra Edition-navn med etterfølgende millimeterhenvisning.

Alle telefonene har kamera som tar bilde med 3 megapikslers oppløsning, og alle er trebåndstelefoner som kan brukes i USA.

Kronjuvelen – U600
Samsung kaller U600 eller Ultra Edition 10.9 for selve kronjuvelen i dagens lansering. Telefonen er den eneste av modellene som har firebåndsstøtte i tillegg til EDGE.

I tillegg til kameraet kan telefonen skilte med en rekke andre multimedie- og musikkmuligheter. Telefonen har 60 MB minne og mulighet for å supplere med minnekort av typen microSD.

HSDPA - U700
Skyvemodell nummer to har fått navnet U700 eller Ultra Edition 12.1 og er den eneste av nykommerne som har støtte for rask nedlasting over HSDPA-nettet. Telefonen har støtte for en rekke musikkformater og stereolyd over Bluetooth.

I tillegg til hovedkameraet med 3 megapikslers oppløsning og autofokus har U700 fått et VGA-kamera i front til videotelefoni.

U700i har 20 MB minne og støtte for microSD-minnekort.

Foldemobilen – U300
Den eneste foldemobilen i dagens lansering er U300 eller Ultra Edition 9.6. Telefonen har en metallisk overflate og skal være en av de mest sofistikerte blant nykommerne.

Telefonen har kamera med blits, støtte for en rekke musikkformater, stereolyd over Bluetooth og EDGE. Du kan også lese av dokumenter og vise dokumenter eller bilder på TV-apparatet med den medfølgende TV-utgangen.

U300 har 70 MB minne, men ikke støtte for minnekort.

Anorektiker’n – U100
Sist og minst er Ultra Edition 5.9 eller U100. Telefonen er ifølge Samsung selv verdens tynneste, og vi i Mobilen.no har heller ikke kommet over mobiltelefoner som slår Samsungs anorektiker.

Telefonen har kamera med 3 megapikslers oppløsning, musikkspiller med mulighet for å spille musikk i bakgrunnen og Bluetooth. Dessverre kan du ikke bruke Bluetooth-hodesett for å høre på musikk i stereo.

U100 har som U300 70 MB minne, men mangler støtte for minnekort.

Alle telefonene skal ha Samsungs strømsparingsfunksjon, om gjør at batteritiden skal være forbedret siden de første Ultra Edition-modellene ble lansert for et halvt år siden. Telefonene kommer på markedet allerede i løpet av første kvartal.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen