Samsung lanserer 12 nye

Samsung har i forbindelse med IFA-messen i Berlin lansert et lass med nye telefoner. Intet mindre enn 12 nye modeller er presentert.

En god del av nykommerne er billigmodeller med trauste spesifikasjonslister, men fire av nyhetene er verdt å bite seg merke i.

Samsung D980 Duos

D980 har plass til to SIM-kort.
D980 har plass til to SIM-kort.

Samsung har lenge laget telefoner med plass til to SIM-kort. D980 gir deg denne muligheten, og har i tillegg trykkskjerm. Den er for det meste identisk med F480, som vi testet i august.

At den har to SIM-kortplasser betyr i praksis at du kan ha to abonnement med to separate telefonnumre på telefonen. Dette kan være en fordel for deg som har ett jobbnummer og ett privatnummer.

Telefonen er utstyrt med et fem megapikslers kamera slik som F480, men 3G har måttet vike plassen for den ekstra SIM-kortleseren. Dermed er ikke D980 det rette valget for deg som er avhengig av høyhastighets internett på mobilen.

Les mer om D980 »

Samsung S7330

S7330 er en billig Soul.
S7330 er en billig Soul.

Samsung satser hardt på konseptet fra Soul-telefonen U900, og utstyrer nok en telefon med en liten trykkskjerm i stedet for piltaster. S7330 har forholdsvis moderate spesifiksjoner, som et 3,2 megapikslers kamera, FM-radio og minnekortstøtte. I tillegg har telefonen super-3G.

Det ser ut til at dekselet er laget utelukkende i plast. U900 er dekket med metall, så dette sparer trolig noen kroner på utsalgsprisen til nykommeren.

Skjermen har 240 x 320 pikslers oppløsning, slik som U900 Soul. Telefonen skal imidertid være lavere priset enn søstermodellen U900, som i såfall vil bety en pris under 3000 kroner.

Samsung M3510 Beat

M3510 er en rendyrket musikktelefon med egne musikktaster. Under panseret finner vi støtte for Micro-SD-minnekort, RDS FM-radio.

Bluetooth med A2DP (trådløs stereo) er på plass, sammen med USB 2.0 for overføring av musikk. Kameraet tar bilder i to megapikslers oppløsning.

M3510i mangler 3G og har kun Edge. Vi har ikke klart å oppdrive noe offisielt bilde av M3510.

Samsung B2700

B2700 tåler en smell.
B2700 tåler en smell.

Samsung har tydeligvis fått med seg at det er et marked for telefoner som tåler juling. Nå har de lansert B2700, som tåler både en sprut og en smell. Denne modellen har versert på ryktebørsen siden i sommer, og er nå altså offisiell.

B2700 har innebygget skritteller, høydemåler og et kompass. Dermed burde den tilby ett og annet for friluftsentusiaster. På turen kan du høre på radio, eller du kan laste inn musikk på et minnekort.

Om du skal ta bilder når du er ute på tur må du fortsatt ta med et eget kamera, siden dette ikke er innebygget i telefonen. B2700 mangler for øvrig også 3G på spesifikasjonslisten.

Hvilke kommer til Norge?

Prisene og tilgjengelighetsdato er foreløpig ikke kjent. Samsung har for øvrig ikke sendt ut noen norsk pressemelding på disse telefonene, så det er uklart om noen av dem er aktuelle for Norge . Kjenner vi Samsung rett vil telefonene bli lansert som splitter nye med tid og stunder.

Samsung har for øvrig sluppet svært få offisielle bilder av de nye telefonene sine.

gsmhelpdesk.nl kan du se nettstedets egne bilder, og lese om de åtte andre telefonene Samsung har lansert på IFA-messen.

(Kilder: gsmhelpdesk.nl)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen