Samsung L760

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

dsad
+ Solid bygget
+ Radio
+ Både EDGE og 3G
+ Rik på funksjoner
+ Radio


dsad
- Kameraet gjør bildene mørkere enn de er
- Til tider litt ullen lyd under samtale
- Medfølgende hodesett gir dårlig musikklyd

Samsungs L760 har en god design. Telefonen kjennes solid ut, og knirker ikke. Det speilliknende glasset over skjermen og øverste del av telefonen gir den også et glamorøst preg, selv om designet ikke akkurat er banebrytende for Samsungs del.

Telefonen har en klar og god skjerm, og fungerer godt til å vise bilder. Ikonene og menyene er stort sett logiske, og både kalenderen og kontaktlisten gir deg de fleste mulighetene du behøver.

Med L760 kan du surfe over internett i gode hastigheter. Under telefonens panser finner du nemlig både 3G og EDGE. Vil du kommunisere lokalt, kan du velge mellom Bluetooth og USB.

Lyden i L760 er langt i fra den beste vi har hørt. Stemmene blir noe ulne, og vi måtte ofte be folk si ting på nytt. Det var imidlertid ingen klager å høre fra folk i den andre enden.

Talekvaliteten til en telefon er ett av dens viktigste kriterier uavhengig av pris, og her kunne L760 gjort det bedre.

Musikkspilleren til L760 fungerer godt. Du kan spille musikk i bakgrunnen mens du bruker telefonen til andre ting, bortsett fra når du skal ta bilder. I tillegg kan du styre musikken fra telefonens ventemodus uten å åpne telefonen. L760 har støtte for trådløse hodesett.

Lyden i det medfølgende hodesettet er heller ikke det beste, verken til tale eller musikklytting. Musikken mangler dybde og følges av et evig bakgrunnssus som høres når du spiller rolig musikk eller hører på radio.

L760 kommer med 30 MB innebygget minne, noe som gir deg plass til 5-7 sanger i god kvalitet. Telefonen har også støtte for minnekort for deg som vil ha mer plass.

Kameraet til L760 er midt på treet, prisen tatt i betraktning. Det er litt vanskelig å holde kameraet så stille at bildene ikke blir uklare, og søkeren viser mye mørkere bilder enn du egentlig tar.

Er du usikker på om L760 er telefonen for deg, kan vi anbefale Sony Ericssons W580i, som er en god alternativ hvis du skal høre mye på musikk med telefonen. Liker du å ta bilder, kan Sony Ericssons K810i være verdt en titt. Ønsker du en god radiotelefon, anbefaler vi Nokias 6288.

Takk til Elprice for lån av Samsung L760.

Samsung SGH-L760 med abonnement

Samsung SGH-L760

Samsung SGH-L760 med abonnement

Samsung SGH-L760

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen