Samsung knuser eget kameramonster

For kort tid siden kunne vi fortelle at kameramobilen G600 fra elektronikkgiganten Samsung skulle dukke opp i europeiske butikker i løpet av august. En mobiltelefon med kamera som har hele fem megapiksler oppløsning, som skulle kunne ta opp kampen med Nokia N95 og Sony Ericsson K850i.

Selv om G600 unektelig er en svært spennende mobil har den et par mangler. Blant annet kan den ikke skilte med ordentlig blitz og den har hverken 3G eller HSDPA. Dette betyr at blant annet surfing eller overføring av bilder via nettet går tregt.

Kommer i 2008

Nå har det imidlertid dukket opp spionbilder på nettet av det som skal bli oppfølgeren - Samsung G800. Denne fem megapiksel-mobilen skal være utstyrt med skikkelig fotoblits, i tillegg til å ha både autofokus, linsedeksel og tre ganger zoom. G800 vil også komme utstyrt med turbo-3G (HSDPA) og stereohøyttalere.

Det sies imidlertid at den ikke skal dukke opp i butikkene før i begynnelsen av 2008. Når det gjelder Samsung er det imidlertid ikke sikkert om den kommer til Norge, men siden det ser ut til at G600 vil slippes her kan vi jo også håpe at det gjelder oppfølgeren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen