Samsung kler seg i hvitt

Samsung har ikke for vane å strø om seg med hvite produkter. Men nå har selskapet snudd på flisa, og presenterte i dag en rekke av sine produkter i hvitt.

Hvit Z150
I februar i år presenterte Samsung den 3G-telefonen Z150, som kommer i butikkene i juli. I dag kunne selskapet fortelle at Z150 også vil komme i en hvit utgave.

Bortsett fra fargeskiftet, vil den hvite utgaven av Z150 være identisk med den svarte utgaven. Det betyr at telefonen vil ha støtte for 3G, slik at du kan bruke den til å surfe på nett i hastigheter på opp til 384 Kbps. Kameraet foran på telefonen åpner også for at du kan ha videosamtaler.

Z150 er en slank telefon, med mål på 11,8 x 4,7 x 1,0 centimeter og en vekt på 89 gram. Telefonens skjerm har en oppløsning på 176 x 220 piksler, og kan vise 260 000 farger.

Kameraet til Z150 er ikke blant de beste, og kan bare ta bilder i en oppløsning på 0,3 megapiksler. Ellers finner du blant annet et internminne på 50 MB, støtte for mp3, og blåtann. Telefonen har ikke støtte for ekstra minnekort. Mer om Z150 kan du lese i saken "Svart trio fra Samsung".

Z150 kommer i butikkene i løpet av juli og vil ha en pris på rundt 2500 kroner.

Hvitt håndfrisett
Sammen med lanseringen av den hvite Z150, presenterte Samsung også en hvit variant av blåtann-håndfrisettet WEP-200, som allerede er å få kjøpt i butikkene i svart utgave.

WEP-200 er et lite og lett håndfrisett som veier 9 små gram. Med en såpass minimal vekt skulle det ikke by på vektproblemer å bruke håndfrisettet. Størrelsen er heller ikke avskrekkende, og WEP-200 måler 3,9 x 1,7 x 0,9 centimeter på sokkelesten.

Hvis du går til innkjøp av et eksemplar av WEP-200, får du med en oppbevaringseske som du kan koble til den samme laderen du bruker til mobiltelefonen via en adapter-plugg. Denne pluggen må du imidlertid kjøpe separat.

Med i pakken følger det også med et utvalg øreplugger i forskjellige størrelser som festes på håndfrisettet.

WEP-200 skal være i stand til å holde det gående med prat i fire timer før du må lade batteriet på nytt. Hviletiden skal være på 100 timer.

Du finner den beste prisen på WEP-200 i prisguiden vår. Den hvite utgaven av håndfrisettet skal også komme ut denne måneden, da med en pris på rundt tusenlappen.

Hvit mp3-spiller
Samsung har også kledt en av sine mp3-spillere i hvitt, nemlig Z5. Denne spilleren kommer i minnevarianter med 1, 2 og 4 GB lagringsplass.

Spilleren er laget med materialer som aluminium og rustfritt stål. Dette, i tillegg til den hvite fargen, skal i følge Samsung bidra til å minske mengden riper og flekker på spilleren når du bruker den.

Liker du å bruke mp3-spilleren til å høre på lydbøker eller lange musikkstykker, kan det glede deg at batteriet til Z5 skal holde ut 35 timers spilling på én lading. Når du må lade spillerens batteri, gjør du dette via USB-porten på PC-en din.

Med Z5 kan du velge mellom flere lydmoduser. Én av dem er såkalt Street Mode, som skal gjøre lyden best mulig når du er på steder med mye støy, som for eksempel i byen. Spilleren har også støtte for radio om du blir lei av din egen musikk.

Målene til spilleren er på 9,0 x 4,2 x 1,1 centimeter, og vekten er 56 gram.

I tillegg til svart og hvit, vil Z5 også bli tilgjengelig i rosa.

De forskjellige utgavene av Z5 vil komme i butikkene denne måneden, og vil koste 1200, 1700 og 2200 kroner for henholdsvis 1 GB-, 2GB- og 4GB-versjonen.

De andre produktene Samsung lanserte i hvitt i dag var for øvrig én skriver, én LCD-TV, ett hjemmekinoanlegg og dørpanel til kjøleskap.

(Kilder: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen