Samsung i bilder

Ved lanseringen til Samsung den 26. august kunne Amobil kjenne på og ta bilder av telefonene. Her er Simen Willgohs førsteinntrykk av det som skal ta Samsung til toppen.

Vi fikk muligheten til å prøve ut Samsungs siste kamera med VGA-oppløsning og 5x zoom. Dette kan kalles rene vidunder et, og gjør seriøs fotografering med mobilen mer aktuelt.

Samsung E100 føltes veldig god å holde i. Telefonen bærer preg av T100, og har arvet "sjarmen" som gjorde forgjengeren så populær. E 100 kan i første øyekast virke mer som et smykke enn noe annet, og vil sammen med E700 sannsynligvis bli høstens store innenfor design og mote.

 

 

 

 



Samsung E700 var lanseringens favoritt og fikk svært mye oppmerksomhet. Ikke minst for kameraet, men også for elegansen denne telefonen bærer preg av. Telefonens ytre bærer preg av rette linjer, noe som er uvanlig for Samsung, men som allikevel faller i smak.

Da vi kjente på telefonen virket den solid og gjennomført bortsett fra bakdelen som virket plastikk-aktig og knaket. Ellers var knappene gode samt at telefonen virket lett i forhold til størrelsen.

 

 

 

 

 


Samsung P400 stiller med svakere spesifikasjoner enn de andre modellene, men imponerte allikevel. Med vridbar skjerm som kan vris 180 grader har telefonen en forholdsvis unik skjermløsning. Selv om dette kanskje ikke har all verdens nytteverdi er det klart at dette blir lagt merke til av andre.

Telefonen er noe tung, sikkert på grunn av formen, samt at den stiller svakt spesifikasjonsmessig. Men vil man ha en vridbar skjerm som imponerer samt god lyd er P400 en knalltelefon. Nevnte vi at den er perfekt til briefing?

Samsung X100 vil bli den billigste og minst avanserte telefonen av de som Samsung har lansert. Telefonen vil verken ha noe fancy kamera eller vridbar skjerm, og "kun" ha 65.000 fargers skjerm, polyfoniske ringetoner med 40 kanaler og Java.

Telefonen føles god, men undetegnede syntes designet blir noenlunde platt og kjedelig, og minner mest om billigtelefonen Motorola C230t. Men med en fabelaktig fargeskjerm og god lyd forsvinner dette inntrykket raskt.

Vi fikk desverre ikke tatt bilder av X600 på lanseringen, men den er stort sett en noe mindre versjon av sin slektning X100 og ser relativt lik ut. For mer informasjon refererer vi til artikkelen Samsungs nyeste.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen