samsung_i450_topp

Samsung I450 er i butikkene

Samsung I450 er koreanernes nye musikkmobil, som Amobil fikk en sniktitt på allerede i september. Nå har nykommeren inntatt norske butikkhyller for fullt, mens de butikkene som har vært tidligst ute har hatt den på lager en liten stund allerede.

I450 minner om Nokias N95. Den har faktisk det samme menysystemet, nemlig S60 som er levert av Nokia.

Nykommeren har også mye av den samme designen som N95, som at den kan skyves begge veier for å avduke enten musikkontroller eller det vanlige mobiltastaturet. Skyver du skjermen nedover for å bruke musikkontrollerne snur skjermen seg 90 grader til bredformat. Musikkontrolleren er av gummi, og er trykkfølsom.

På toppen av telefonen finner du utgang for vanlige hodesett av typen 3,5 millimeters minijack.

Mangler litt proffunksjoner

I450 har super-3G, 3G og Edge, slik at du kan bruke den til å surfe på nett i levelige hastigheter over mobilnettet. Den mangler imidlertid Wi-Fi, som ville gjort det mulig å surfe på internett trådløst over bredbåndslinjen din hjemme.

Det I450 også mangler, som N95 har, er GPS. Det betyr at du må kjøpe en egen GPS-mottaker for å kunne bruke mobilen til å navigere med.

Telefonen har heller ikke like godt kamera som Nokias konkurrent. I450 stiller nemlig med to megapikslers oppløsning og har ikke autofokus.

Les mer om I450:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen