Samsung hopper på 3D-karusellen

Samsungs 3D-TV-prototype (foto: Samsung)
Samsungs 3D-TV-prototype (foto: Samsung)

Imid-messen går for tiden av stabelen i Korea, og Samsung benytter sjansen til å vise frem sin første 3D-TV. Den 55 tommer store LCD TV-en opererer med en oppfriskningsrate på 240 Hz – 120 Hz for hvert øye, og har selvsagt full HD-støtte.

Dermed følger Samsung i Panasonics fotspor – som viste frem sin første 3D-TV for et par uker tilbake. I tillegg har også Sony tidligere uttrykt at selskapet vil satse på 3D-TV.

Samsung-TV-en som vises frem er kun en tidlig prototype, og ytterligere spesifikasjoner er foreløpig ikke kjent. Det vites heller ikke hva prisen vil bli, eller når den eventuelt blir kommersielt tilgjengelig.

Se flere bilder av TV-en hos Samsung.

3D-suksess eller ei?

Selv om 3D-TV er et hett tema for tiden, er det mange som er skeptiske til om dette noensinne vil ta av – iallfall med dagens teknologi. Som kjent krever disse 3D-TV-ene at du bruker et sett spesialbriller for å oppnå 3D-effekten. Teknikken krever dessuten at innholdet er tilrettelagt for 3D-bruk.

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

Tiden vil vise, men det som er sikkert er at vi vil få se flere lanseringer av 3D-TV-er i månedene fremover – ikke minst på den kommende CES-messen i Las Vegas utpå nyåret.

(Kilder: Engadget, Slashgear, Samsung Korea)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen