Dagens Galaxy S II er sannsynligvis Samsungs mest suksessfulle telefon noensinne.
Dagens Galaxy S II er sannsynligvis Samsungs mest suksessfulle telefon noensinne.

Samsung Galaxy S II setter salgsrekord

Samsung runder tre millioner solgte Galaxy S II på 55 dager.

Samsungs toppmodell Galaxy S II har knust selskapets salgsrekorder satt av forgjengeren Galaxy S og har nå funnet veien til over tre millioner mennesker. Telefonen har vært markedet i drøye syv uker, noe som vil si at det cirka er solgt en Galaxy S II hvert halvannet sekund siden den kom på markedet. For å sette det hele litt i perspektiv skal vi huske på at forgjengeren brukte 30 dager lenger på å oppnå de samme salgstallene.

Les også: TEST: Samsung Galaxy S II

Hvis vi sammenligner disse salgstallene med en annen salgssuksess, nemlig iPhone 4, er ikke disse tallene nødvendigvis så imponerende. Apple solgte nemlig tre millioner iPhone 4 på kun tre uker, men det skal sies at Galaxy S II har ennå ikke nådd det amerikanske markedet. I tillegg har det koreanske selskapet en drøss med ulike modeller kontra Apple.

Samsung har som mål å selge 10 millioner enheter av flaggskipet sitt, noe som ser ut til å være innenfor rekkevidde så snart telefonen når statene. Mye av salgssuksessen kommer nå fra Europa, og Samsung har inntatt toppen av smarttelefonmarkedet i blant annet England, Østerrike og Sveits.

Kilde: (Electronista, Pcmag, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen