Samsung Galaxy 2 i 2010?

Den første Android-mobilen Samsung lanserte på det norske markedet ble kalt Galaxy. Dette var så absolutt en spennende mobil, men etter å ha testet den viste det seg at Samsung Galaxy likevel hadde en del vesentlige mangler: - Her er ikke FM-radio, ingen Exchange Server-støtte, ingen integrering av sosiale nettverk, ikke magnetisk kompass, ingen mulighet for å justere lydbildet i musikkspilleren (equalizer) og et litt for enkelt kamera. Du kan ikke utføre videoanrop, og tastaturet har ikke ÆØÅ på egne taster. Vi kan heller ikke velge å skrive SMS på T9-tastatur, slik vi er vant til fra standardmobiler, konkluderte vår mobiltester Espen Swang i testen av Samsung Galaxy.
Ifølge Mobil.nu er imidlertid etterfølgeren, Galaxy 2, lanseringsklar i neste måned under årets Mobile World Congress, og den skal etter sigende leve opp til sitt astronomiske navn.
Android 2.1
Den første Samsung Galaxy kjørte Android v.1.5 Cupcake, mens Galaxy 2 vil kunne skilte med Android 2.1 – som både byr på flere muligheter og som har løst en del barnesykdommer ved de tidligste versjonene av Googles operativsystem. Mobilen vil også ha en 1 GHz prosessor som vil gjøre den lynrask. AMOLED-skjermen skal være på 3,7 tommer – touch, så klart – og vil etter alt å dømme også være kapasitiv, altså at du berører mobilskjermen, men du trenger ikke fysisk å presse ned på den, for å gjøre dine valg. Videre skal Galaxy 2 ha et 5-megapikselkamera med autofokus, 32 GB telefonminne, Bluetooth, GPS, WLAN og 3,5-millimeter jackplugg.
Ifølge Androphones.com blir Samsung Galaxy 2 offisielt lansert i Barcelona i neste måned, og etter det Android-bloggen erfarer vil den komme på markedet i andre kvartal 2010. Hvis det stemmer, er det nok sannsynlig at den kommer til Norge på sensommeren eller høsten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen