Samsung går til motsøksmål

Trodde du virkelig Apple ville slippe unna så lett?

I en australsk domstol har Samsung gått til motsøksmål mot Apple. Selskapet hevder at Apple har benyttet opptil flere trådløse teknologier i både iPhone og iPad 2 som Samsung sitter med patentene på.

Apple og Samsung har stått i sentrum av den omfattende patentstriden i mobilbransjen som har pågått de siste månedene. Trenden har imidlertid vært at Apple har fått stoppet lanseringer eller fremvisninger av Samsung-produkter ved å saksøke konkurrenten.

Riktignok har Samsung startet et par mindre søksmål mot Apple, men denne gangen virker det bedre planlagt. Sørkoreanerne vil trolig få større gevinst ved å felle Apple på noe slikt som trådløs teknologi, kontra å fremlegge gamle fotorammer som bevis på at nettbrettenes design ikke er rappet.

Den sørkoreanske produsenten har dessuten anket dommen fra en tysk domstol som gjorde nettbrettet Samsung Galaxy Tab 10.1 forbudt å selge i Tyskland. Dette melder Wall Street Journal.

Til nå har det sett ut som om Apples advokater har hatt et skikkelig ballegrep på Samsung-advokatene. Om sørkoreanerne likevel har noe lurt å kjempe tilbake med, noe som kan true salget av iPhone eller iPad, kan dette fort bli en av de mest spennende bedriftskrigene vi har sett noen gang.

Les også: Nå saksøkes Samsung også i Storbritannia

(Kilder: Wall Street Journal)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen