Samsung frister spillerne

Alternativ tekst mangler
Samsung SyncMaster 931c
(Klikk for større bilde)

SyncMaster 931c kommer i en høyglanset, sort finish, og rettes først og fremst mot spillere. Som vanlig når vi snakker om 19-tommers LCD-skjermer er oppløsningen 1280x1024.

Skjermen har en oppgitt responstid på 2 ms (GTG), kombinert med "Cold Cathode Flourescent Lamp (CCFL)", som Samsung hevder gir skjermen en spesielt god fargegjengivelse. Ifølge produsenten viser en typisk LCD-mellom 80 og 90 prosent av de NTSC-definerte fargene, mens SyncMaster 931c klarer hele 97 prosent.

Ifølge Samsung gjør den gode fargegjengivelsen sitt til at skjermen også egner seg godt for andre typer brukere, f.eks. hobbyfotografer og andre som jobber mye med farger og grafikk.

Øvrige spesifikasjoner er et kontrastforhold på 2000:1, en lysstyrke på 250 cd/m2 og en betraktningsvinkel på 160 grader horisontalt og vertikalt. Skjermen har både D-Sub- og DVI-tilkoplinger.

Så vidt vi kan se er skjermen ikke justerbar i høyden, og har heller ikke pivot-funksjon.

Veiledende pris er 3000 kroner og skjermen kommer i salg i oktober.

Flere nyheter
Vi nevner også at Samsung nylig har lansert to modeller rettet mot de mer profesjonelle og kravstore brukerne, henholdsvis SyncMaster XL20 og SyncMaster 305T. Se lanseringsguiden for en oversikt over flere nye og kommende LCD-skjermer.

(Kilde: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen