Samsung får Symbian

Samsung skulle etter planen allerede i fjor slippe sin første telefon med Symbian, som da hadde navnet D700. Denne modellen kom aldri på markedet, men det gjør derimot D710, som dermed blir selskapets aller første telefon med det kraftige operativsystemet.

Denne modellen kan i likhet med både Nokia 7610 og Siemens S65 skilte med et innebygd kamera med en oppløsning på en megapiksel. Kameraet er videre utstyrt med både blitz og muligheter for å ta opp video.

Skjermen på enheten er en TFT-skjerm med en fargedybde på 65.536 farger og en oppløsning på 176 x 208 piksler. Dette er de samme spesifikasjonene som skjermen til blant annet Nokia 6600.

Dimensjonene på enheten er på 10,1 x 5,8 x 2,4 cm, og vekten er på 110 gram. Dette gjør at dette er en av de minste Symbian-telefonene i dag. I likhet med Samsung SGH-E800 har også denne modellen fått et tastatur som kan skyves inn under skjermen.

Internminnet på telefonen er på 32 MB, i tillegg til at det er støtte for minnekortformatet RS-MMC (Reduced Size MultiMediaCard), som ikke er større enn et simkort. Dette er forøvrig den samme minnekort-standarden som brukes i Nokia 7610.

Noen lanseringsdato er ennå ikke gitt, men det kan forventes at telefonen vil bli lansert i løpet av andre kvartal.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen