Test

Samsung E720

Design og kvalitet - 

Samsung E720 er oppfølgeren til suksessmodellen E700, noe man fint kunne ha gjettet seg ved å kaste et enkelt blikk på telefonen. Eksterne knapper for musikkavspilling og et litt annerledes tastesett er stort alt som skiller E720 fra forgjengeren rent designmessig.

Med målene 91 x 45 x 23 mm og en vekten på 90 gram plasserer telefonen seg også i nøyaktig samme klasse som forgjengeren når det kommer til størrelse.

Kvaliteten på E720 er upåklagelig. Man får aldri følelsen av at telefonen består av plast eller andre billige materialer, og det er ikke antydning til knirking og ulyder - hvis man ser bort i fra klikkingen fra tastene. Denne er uansett ikke høyere enn på andre telefoner.

Å åpne telefonen med én hånd er ikke noe problem, ikke minst takket være den solide fjæren inni leddet som holder telefonen sammen. Alt som skal til er et lite dytt med tommelen, så spretter telefonen opp.

Det byr heller ikke på problemer å fjerne verken batteri eller SIM-kort.

Tastene til E720 er store, samtidig som det er et par millimeters avstand mellom dem. Dette gjør at selv de med store fingre vil kunne skrive tekstmeldinger og lignende uten problemer. At tastene i tillegg er svært responsive gjør at E720 er en glimrende telefon for de ivrigste SMS-tasterne.

Navigasjonstasten skuffer heller ikke, og gjør det til en lek å navigere i menyene. Bekreftelsesknappen i midten av denne er en smule mindre enn resten av telefonens tastesett, og kanskje litt i minste laget for de med store fingre.

På telefonens venstreside finner man eksterne volumknapper, noe som er veldig praktisk når man skal justere lyden mens man snakker. Ved å holde inne disse knappene slår man også av og på lommelykten.

Over volumtastene finner man inngang for håndfri. Denne er dekket av en gummiluke, noe som forhindrer støv og smuss fra å komme inn i telefonen, noe som forøvrig gjelder for alle åpningene i telefonen.

På telefonens høyre side har Samsung plassert en dedikert knapp for kameraet, slik at man lett kan starte dette uten å gå inn i menyene.

Alt i alt har vi ingenting å utsette på verken designet eller kvalitetsfølelsen ved denne telefonen, og må si oss godt fornøyde.

Samsung SGH-E720 med abonnement

Samsung SGH-E720

Samsung SGH-E720 med abonnement   Les mer »

Samsung SGH-E720   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen