Samsung E710 går i salg

Samsungs E700 har raskt vokst til å bli en av de mest populære design-telefonene på markedet, og har kommet godt ut i flere mobiltester den siste tiden inkludert vår egen. Det virker ikke som om Samsung har tenkt å hvile på sine laurbær av den grunn med det første, og selskapet lanserer i disse dager oppfølgeren E710.

Nyhetene står imidlertid ikke akkurat i kø for den nye telefonen, som i praksis kun har fått et par oppussinger på kamerafronten.

Først og fremst har E710 fått på plass støtte for å ta opp video med kameraet, uten at man vet hvilken oppløsning eller hvilken bilderate disse videoklippene vil by på. I motsetning til de fleste andre kameratelefoner på markedet, som lagrer film i såkalt 3GPP-format, vil E710 bruke serier av ordinære JPG-bilder.

Samsung har videre fått på plass en slags blitz-funksjon, i form av et sterkt lys som skal lyse opp omgivelsene. Dette er den samme funksjonen som vi kjenner fra blant andre LG G7100. Denne typen løsninger har hittil ikke klart å imponere oss særlig, da de rett og slett er alt for lyssvake til å ha noen nytteverdi.

Det er forøvrig enda ikke klart om E710 vil slippes i de nordiske markedene, da den per i dag først og fremst er tiltenkt resten av Europa. Vi vil prøve å komme tilbake med nærmere informasjon når dette skulle bli tilgjengelig.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen