Samsung E340E er her

Flere forhandlere har nå fått inn Samsungs E340E i hyllene. Kamskjellmodellen er den første mobiltelefonen med EDGE og vridbart kamera som Samsung tilbyr her til lands. En stilren design kombinert med gode funksjoner kan gjøre denne modellen til en skikkelig landeplage.

E340E er en oppfølger til E330 som har vært i salg en stund, og utseendemessig ser den ut som en typisk Samsung-modell.

Den indre skjermen er av typen TFT, har en oppløsning på 128 x 160 punkter og kan vise 65 000 farger. En kamskjellmodell med respekt for seg selv er selvsagt også ustyrt med en ytre skjerm. E340E har en svart / hvit skjerm med en oppløsning på 96 x 64 punkter.

Kameralisen kan vris til å peke ut både bak og foran på telefonen, og har en oppløsning på 640 x 480 punkter. Det er også mulig å ta opp mindre videosnutter. Alt lagres i telefonens interne minne på 40 MB. Her får du også plass til en håndfull MP3-filer som kan spilles av i den integrerte MP3-spilleren.

En positiv overraskelse er at E340E har blitt utstyrt med blåtann, noe vi ikke ser så ofte hos Samsung. Dette gjør det mulig å koble telefonen mot en trådløst hodesett, i tillegg til at det er enkelt å sende filer mellom andre blåtann-enheter innenfor en radius på ti meter.

En annen nyhet E340E har å by på er støtte for EDGE. Ved å være en av de første produsentene som tilbyr EDGE her til lands kan Samsung kapre mange kunder som er ute etter en kamskjellstelefon med rask tilkobling.

EDGE åpner for en nedlastingshastighet på opp til 200 Kbps, og kan kalles en lettere versjon av 3G. Dette gjør at du kan sende og motta e-post, samt surfe på internett og wappe mye raskere enn tidligere. Du kan også bruke E340E som modem på den bærbare PCen.

Norske operatører melder at EDGE er under utbygging, og Telenor har planer om å dekke hele landet innen utgangen av 2005. De fleste store byer i Norge er allerede innenfor dekning av EDGE.

Med EDGE vil du altså kunne oppnå raske overføringer uansett hvor du er i landet, selv om du er utenfor 3G-nettet

Samsung E340E har fått en prislapp på rundt 2200 kroner.

Lyst til å vite mer?

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen