Samsung D500 avslørt?

Samsung har i lengre tid unngått å implementere Blåtann i sine telefoner av forskjellige grunner, men ser nå ut til kanskje å ta det første skrittet. Bilder og spesifikasjonene til en ny Blåtann-telefon med navnet D500 har dukket opp på forskjellige nettsider.

D500 skal ifølge ryktene som nevnt ha Blåtann, men også MP3-spiller og megapikselkamera. Kameraet skal visstnok kunne ta bilder i en oppløsning på hele 1,3 megapiksler og bruke CCD-krets, som er den beste kamerakretsen tilgjengelig på markedet.

Siden telefonen ser ut til å kunne diske opp med både megapikselkamera og støtte for MP3-formatet hadde det nok vært kjekt om den også hadde hatt mulighet for utbyggbart minne. Dette virker desverre ikke til å være tilfelle, de fleste ryktene fastslår at telefonen "kun" skal ha 81 MB med internminne.

Skjermen sies å ha en oppløsning på 176 x 220 punkter. Siden dette er oppløsningen til mange Symbian-telefoner har enkelte begynt å lure på om D500 kan være utstyrt med Symbian operativsystem.

Som man kan se på bildene har D500 det samme egge-formen og det skyvbare tastaturet vi har sett på selskapets nye designtelefon, E800. Dette designet har gjort stor suksess siden det først dukket opp i motetelefonen Siemens SL55. Dette er imidlertid første gang vi har sett en teknologisk avansert modell som dette i slik utforming.

En annen nyhet verdt å nevne er at D500 ser ut til å få stereohøyttalere. Dette kan gjøre det aktuelt å bruke telefonen som et lite stereoanlegg på hyttetur sammen med MP3-spilleren.

Om ryktene rundt D500 stemmer er enda usikkert. Det er derfor viktig at man tar disse påstandene med en klype salt til det eventuelt skulle komme en offisiell lansering fra Samsungs side.

Bilde av kameralinsen>>>>
Bilde fra siden>>>>
Bilde av menyene>>>>

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen