Test

Samsung BD-C6900

Testresultater

Samsung BD-C6900

Positive ting Mye for pengene, bra lyd og bilde, internettfunksjoner
Negative ting Dårlig fjernkontroll, ghosting på 3D-avspilling0

Testresultater

Samsung BD-C6900

Positive ting Mye for pengene, bra lyd og bilde, internettfunksjoner
Negative ting Dårlig fjernkontroll, ghosting på 3D-avspilling0
Med stadig nye flatskjermer på markedet som støtter 3D begynner tiden å bli moden for en Blu-ray-spiller som takler den nye dimensjonen.

Vi har testet Samsungs nye 3D-spiller BD-C6900. Her får du en lynkjapp spiller med flust av funksjoner.

3D
Det finnes noen flatskjermmodeller på markedet som støtter 3D. Blant annet har vi testet Samsungs 8000-serie, samt Panasonics plasmamodell.

Men det finnes ikke mye tilgjengelig materiell i 3D ennå, og du er først i tiden fremover du vil få et noenlunde utvalg av filmer på Blu-ray-format.

Design
Den nye spilleren fra Samsung er tynn og måler rett i overkant av fire centimeter i høyden.

Finishen er i blank sort plast, med en touchbetjening til høyre side, på toppen av spilleren. Plasseringen av knappene er stilig dersom spilleren står for seg selv, men i stereobenken blir knappene bortgjemt om du har andre komponenter på toppen av den.Forsiden av spilleren er helt stilren, med et display i midten som kun viser det aller mest nødvendigste av informasjon. Den venstre siden av fronten vippes ned når plateskuffen sendes ut og inn.

Et særpreg ved BD-C6900 er at den er gjennomsiktig på toppen, slik at du ser deler av selve platen når den står i spilleren.

Brukervennlighet
Generelt har en del Blu-ray-spillere vært kjent for å bruke lang tid på å starte å spille filmen når du setter i plata. Denne spilleren er noe av det raskeste vi sett. Vi tok ikke tiden, men den laster inn 3D-Blu-ray-plater i løpet av noen få sekunder.

Menyene er like oversiktlige som vi er vant til fra Samsungs flatskjermer, og trykker du på menyknappen får du en ikonbasert meny (se bildet).Under avspilling har du en grei og oversiktlig meny som kommer frem dersom du skipper i kapitlene på filmen.

Fjernkontrollen til C6900 følger ikke opp spillerens flotte design. Den er nokså kjedelig utformet i plast, og gir også akkurat den følelsen når du holder i den.

Dog er knappene tydelige og logisk plassert, og knappene du bruker mest er selvlysende (play, stop, pause, spole og skip).'

Klikk her for å lese videre i testen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen