Samsung + Adidas = Sant!

Dette er hva vi får se idag fra Samsung. (Bilde tatt med mobilkamera: Amobil)
Dette er hva vi får se idag fra Samsung. (Mobilfoto: Amobil - klikk for større bilde)

Samsung og Adidas har idag innkalt til felles pressekonferanse i Valencia i Spania. De to selskapene har gått sammen for å kapre mobilmarkedet for fritids- og treningsentusiaster. Og det hemmelige våpenet heter Micoach.

Hva Micoach faktisk har av funksjoner er derimot litt mer usikkert. Gjennom bildene Amobil har sneket seg til kommer det tydelig frem at Micoach vil ha en rekke personlige treningsfunksjoner, i tillegg til mp3-spiller og en designløsning med nedskyvbart tastatur. I tillegg kommer Adidas-logoen til å pryde fremsiden av telefonen.

Amobil er til stede på pressekonferansen, som finner sted i Operahuset i Valencia i dag halv tolv norsk tid. Etter det Amobil kjenner til skal Samsung ha hyret inn en rekke kjente sportspersonligheter som blant andre Jose Mourinho, Jeremy Wariner og David Villa for å kaste glans over arrangementet.

Amobil kommer tilbake med mer informasjon rundt Micoach så snart telefonen er lansert.

Reisen til og oppholdet i Valencia ble i sin helhet betalt av Samsung. Redaksjonen forplikter seg aldri til å produsere redaksjonelt stoff eller omtale produkter på noen spesiell måte.

Se også: Tekstreklameplakaten.